MEDO

GERICHT OP PERFECTIE EN FUNCTIONALITEIT.

f het nu gaat om plafond- of wandmontage, om een hanglamp of inbouwarmatuur, in ronde of hoekige vorm, voor thuis of in een project, de MEDO reeks doet het altijd goed. Dimbaar en regelbaar met DALI, met vrij te kiezen lichtkleur en desgewenst met Corona-effect - ontdek hier hoe veelzijdig een klassieker kan zijn.

MEDO 
LICHT DAT SFEER BRENGT. OVERAL.

Een ruimteconcept heeft licht nodig om tot leven te komen en een verlichtingsconcept heeft ruimte nodig om tot zijn recht te komen. De MEDO reeks van SLV is de stijlvolle combinatie van beide concepten. Zoals bijna geen enkele andere reeks zijn de lampen universeel inzetbaar dankzij de uitgebreide variatie aan kleuren en afmetingen.

Precies geschikt voor elke kamer.

TECHNISCHE GEGEVENS

GOEDE SMAAK IS IETS WAT JE OOK MOET ZIEN, NIET ALLEEN HEBBEN.

RUIMTES INRICHTEN IN PLAATS VAN ZE ALLEEN MAAR TE VERLICHTEN.

Door het gebruik van verschillende modellen en inbouwvarianten kan de planner al bij de algemene verlichting een gevarieerde en passende sfeer creëren.

Basisverlichting speelt een belangrijke rol, vooral in de shop- & retailsector: omdat winkelgedrag en verblijfsduur aantoonbaar positief beïnvloed kunnen worden door lichtkleur en -intensiteit.  Het productassortiment wordt perfect gepresenteerd, details zoals kleuren en patronen worden optimaal weergegeven en er wordt een vriendelijke, uitnodigende sfeer gecreëerd in de ruimte.

Het juiste licht loont- altijd. 

MEDO 
LICHTPLANNING ZORGT VOOR EFFICIËNTIE.

Effectieve verlichting vereist een goede en correcte lichtplanning. 

Mogelijkheden en effecten worden in de ontwerpfase vaak onderschat. SLV-lichtexpert Lars Heidrich weet welke rol technologieën en innovaties daarbij kunnen spelen.

EASY INSTALL – MEDO IN ACTIE

De montage van de nieuwe Corona-modellen – absoluut goed doordacht: Na het vastschroeven van de basisplaat aan het plafond kan de lamp eenvoudig met drie klemmen aan de fitting worden bevestigd en natuurlijk weer worden verwijderd.

EN VOOR GROTERE BOUWPROJECTEN

De DALI-technologie is vooral bij grotere bouwprojecten bijzonder effectief en maakt een intelligent lichtmanagement mogelijk. De verlichting in, bijvoorbeeld, kantoren, hotels of restaurants kan snel worden aangepast aan specifieke eisen dankzij geprogrammeerde lichtscènes. Als een ruimte of zelfs maar een bepaalde zone in de ruimte wordt gebruikt, wordt de verlichting automatisch en met de vooraf ingestelde parameters geactiveerd dankzij zeer gevoelige sensoren en anwezigheidsmelders.

MEDO 
FLEXIBILITEIT VOOR DE HOOGSTE EISEN.

Van de ruimteplanning tot en met de complete gebouwplanning, met de MEDO reeks blijft u flexibel. De nieuwe Corona-modellen van de MEDO reeks doen ook de achtergrond mooi uitkomen. Indirecte, weinig intensieve verlichting zorgt voor een opvallend lichtschijnsel op de wand of het plafond.

De montage van de nieuwe Corona-modellen – absoluut goed doordacht: Na het vastschroeven van de basisplaat aan het plafond kan de lamp eenvoudig met drie klemmen aan de fitting worden bevestigd en natuurlijk weer worden verwijderd.

Eenvoudig, flexivel en  tijdbesparend.